Oldalak

2017. július 28., péntek

Kiderült, ki lesz Plue német szinkronhangja a Fairy Tailben

Miközben Magyarországra még el sem jutott (és ilyen hitvány hozzáállás mellett nem is fog, amit a magyar média jelenleg tanúsít), addig a német animés sajtó attól hangos, hogy megvan a Fairy Tail című anime egyik karakterének szinkronhangja. Ő nem más, mint Plue.


2017. október 27-én jelenik meg a Fairy Tail első kötete DVD-n és Blu-rayen, német szinkronnal a KAZÉ Anime nevű kiadó jóvoltából. Talán meglepőnek tűnhet, de egészen mostanáig várniuk kellett erre az animére a németeknek, pedig a német piac jóval fejlettebb, mint a magyar. Ott szó szerint úsznak a szinkronos animékben, legyen szó újakról vagy régiekről. Épp ezért csak idő kérdése volt, hogy a jelen egyik legnépszerűbb sorozata is eljusson hozzájuk. Sarah Madeleine Tusk lesz Plue német szinkronhangja. Őt a rajongók Silicaként ismerhetik a Sword Art Online: Ordinal Scale című filmből. Igen, azt is leszinkronizálták németre, magyarra meg nem...


Az október végén megjelenő első kötet a sorozat első 24 részét tartalmazza. Az Amazonon már előrendelhető a DVD és a Blu-ray is, ha valaki szeretné megvenni. A német szinkron a berlini Oxygen Sound Studios nevű szinkronstúdióban készült, 2017. augusztus 29-én pedig a szinkronos premierre kerül sor a német és az osztrák mozikban, ahol az első három részt vetítik le. Vagyis ott mindent megtesznek azért, hogy sikeres legyen, nálunk meg nagy ívben szarnak nemcsak a Fairy Tailre, de úgy összességében a komolyabb animékre is.

Forrás: Anime2You és MAnime.de

1 megjegyzés:

  1. Plue-t a Groove Adventure Rave animéből ismertem meg, azt is ugyanaz a mangaka találta ki, és áthozta őt a Fairy Tailbe is.

    VálaszTörlés