Oldalak

2018. október 23., kedd

Így néz ki az InuYasha utolsó német Blu-ray kötete

2018 egy csodálatos év (volt) a német és az osztrák rajongók számára, hiszen hosszú-hosszú éves várakozás után idén végre teljes egészében elkezdték megmenteni az InuYasha című animét. Eredetileg csak az első 104 részt szinkronizálták le németre, aztán ígérgettek fűt-fát, többször is megismételték ezeket az epizódokat, de végül a folytatásra nem került sor. Egészen 2018-ig, amikor is a KAZÉ nevű kiadó közölte, hogy megszerezte az anime kiadási jogait és ebben az évben meg is jelenteti a németül korábban el nem érhető részeket.


A 105-138. részeket tartalmazó kötet 2018. augusztus 31-én jelent meg, a 139-167. részeket tartalmazó kiadvány pedig október 26-án kerül forgalomba. Ami a sorozat utolsó 26 részét, vagyis az InuYasha: The Final Act-et illeti, az átcsúszik jövőre, de a tervek szerint 2019. január 25-én az is elérhető lesz a vásárlók számára. Ma ennek mutatták meg - egyelőre elég kis felbontásban - a borítóját.


Ha valaki szeretné előrendelni magának, akkor a DVD-t IDE, a Blu-rayt pedig IDE kattintva tudja megrendelni. Október 26-án egyébként az InuYasha négy filmje is megjelenik egy gyűjtői kiadásban, ilyen szép borítóval:


A filmek ugyancsak DVD-n és Blu-rayen rendelhetők meg. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a ProSieben MAXX csatorna október 26-án, pénteken 20:15-től országos tévépremierként levetíti az első filmet, vagyis Az időt felülmúló szerelem című alkotást is. Tévében eddig még sosem adták le a németeknél, csupán lemezen jelent meg. A németek tehát megvalósították az InuYashaval kapcsolatos álmukat, vágyukat, amire mi magyarok sajnos még mindig nem voltunk képesek. Pedig a sorozat nálunk ugyanúgy félbemaradt, mint ahogyan a németeknél egészen mostanáig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése