Oldalak

2018. december 23., vasárnap

Új mangán dolgozik a Naruto mangakája és új Naruto anime is lesz

A japán Jump Festa nevű rendezvényen jelentették be, hogy a Naruto mangakája, Masashi Kishimoto és Akira Ōkubo közösen egy új mangát fognak készíteni. A címe Samurai 8: Hachimaruden lesz és 2019 tavaszától jelenik meg a Weekly Shonen Jump nevű magazinban. Egy plakátot és egy ajánlót már ki is adtak hozzá.


Kishimoto már 2015 októberében közölte, hogy egy új mangán dolgozik, de az előkészületek eléggé elhúzódtak. Leghíresebb mangája egyértelműen a Naruto, ami 1999 szeptemberétől 2014 novemberéig jelent meg. 72 kötetben adta ki a Shueisha nevű vállalat. 

Plakát:


Ajánló:


Forrás: Anime2You

Emellett a Weekly Shounen Jump magazinban azt is bejelentették, hogy a Naruto Shinden: Family Day című light novelből is anime készül. Egyelőre még nem tudni, hogy külön sorozatról, filmről vagy miről is lesz pontosan szó. A bejelentésről szóló kép mindenesetre így nézi ki:


A második Naruto Shinden sorozat idén jelent meg Japánban és négy könyvből áll: Konoha Shinden: Steam Ninja Scrolls, Naruto Shinden: Family Day, Sasuke Shinden: The Teacher’s Star Pupil és Shikamaru Shinden: A Cloud Dancing in Forlorn Falling Petals. A történet Narutoról és társairól szól, akik megtanulják, mit jelent szülővé válni. Az első  Naruto Shinden sorozat egyébként 2015-ben jelent meg és három könyvből áll.

Forrás: Anime2You

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése