Oldalak

2019. február 4., hétfő

Luffy, Natsu és Naruto továbbra is gondoskodnak a ProSieben MAXX csatorna jó nézettségéről

2019-ben sem maradtak eddig anime nélkül Németország, Ausztria és Svájc animerajongói, hála többek között a ProSieben MAXX csatorna animeblokkjának. Mivel a kereskedelmi tévézés alapvetően a nézettségről és a pénzről szól, ezért egyértelmű, hogy a csatorna nem azért vetít animéket, mert ez nem éri meg nekik. Épp ellenkezőleg: nagyon is sikeresek az animék a csatornán. Noha nem animecsatornáról van szó a legszorosabb értelemben, ma már mindenkinek ez az első dolog, ami eszébe jut a ProSieben MAXX-ről. 2019. február 1-jén is kiemelkedő eredményeket ért el Luffy, Natsu, Naruto és a többiek.


Ezen a pénteki napon a délutáni animeblokk remek nézettséget hozott. Konkrétan ez történt (a teljes nézettség mellett zárójelben a 14-49 évesek körében elért közönségarány látható):


Az ábráról látható, hogy a legsikeresebb anime a németek nagy kedvence, a Conan, a detektív lett, annak is a 405. része, ami 3,9%-os közönségarányt ért el a célközönség körében. A másik nagy kedvenc, a One Piece ugyancsak 230 ezer nézőt érdekelt a 626. részével, de a későbbi időpont miatt egy kicsit kisebb közönségarány mellett. 3% felett egész nap nem teljesített semmi a csatornán, csak az animék, ráadásul bő három órán keresztül folyamatosan. Átlagban a ProSieben MAXX 1,8%-ot ért el a 14-49 évesek körében, ezt pedig mindegyik anime bőven meghaladta. Vagyis továbbra is elmondható, hogy a tévében vetített, szinkronizált animékre nagyon is van igény.

Forrás: MAnime.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése