Oldalak

2017. december 24., vasárnap

A Cowboy Bebop és a Fairy Tail alkotója is új képet posztolt


Jövőre lesz 20 éve annak, hogy bemutatták Japánban a Cowboy Bebop című animét. Az egyik animátor, aki a sorozaton dolgozott, a Twitter-oldalára feltöltött egy szkeccset Spike Spiegelről, az anime főszereplőjéről.


Yutaka Nakamura a Cowboy Bebop és az ahhoz készült film egyik animátora volt, de olyan animéken is dolgozott, mint a Fullmetal Alchemist, a My Hero Academia, a One Punch Man és a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. A Cowboy Bebopot a Sunrise készítette 1998-ban. Shinichiro Watanabe rendezte, Keiko Nobumoto írta a szkripteket, Toshihiro Kawamoto volt a karakterdesignért felelős, Yoko Kanno pedig a zenéket szerezte. A sorozat 26 részből áll és 1999-ig vetítették. Az angol szinkronját a Bandai Entertainment és a Funimation készíttette, és ez volt az első anime, amit az Egyesült Államokban a Cartoon Network csatorna Adult Swim nevű programblokkjában vetítettek. Magyarországra az RTL Klub jóvoltából jutott el, de az A+ csatornán vetítették. (Forrás: Comic Book)


Ami a Fairy Tailt illeti, itt NaLu, azaz Natsu és Lucy párosa ihlette meg a rajongókat és az alkotót is. Hiro Mashima szintén a Twitter-oldalára posztolt egy szkeccset. Ez nem az első alkalom, hogy ilyet tesz, hiszen idén november 23-án Erza és Lucy került terítékre.


A Fairy Tail mangájának 63. és egyben utolsó kötete november 11-én jelent meg Japánban. A mangasorozat 11 éven át futott (2006 augusztusától 2017 júliusáig) és bő 60 millió példányt adtak el belőle világszerte. Az A-1 Pictures, a Dentsu Inc., és a Satelight 2009-ben animét készített belőle, ami 2013-ig tartott. A második évad 2014-től 2016-ig futott, a harmadik pedig 2018-ban érkezik. A Cowboy Beboppal ellentétben a Fairy Tail nem jutott még el Magyarországra. (Forrás: Comic Book)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése