Oldalak

2018. január 6., szombat

260 ezer német néző volt kíváncsi az ötödik Conan, a detektív-filmre

Aki az animéket szereti, az Ausztriában, Németországban és Svájcban egyértelmű, hogy a ProSieben MAXX csatornára kapcsol, ha tévézni támad kedve. 2018. január 5-én főműsoridőben, 20:15-től vetítették le a nézőknek az ötödik Conan, a detektív filmet. Ez nagyszerű döntés volt, hiszen remek nézettséget ért el.


Ezen a pénteken 20:15-től került adásba az ötödik Conan-film, amire 260 ezer néző volt kíváncsi. A célközönség (14-49 évesek) körében ezzel 2,5%-os közönségarányt ért el, ami kiemelkedően jó teljesítmény. Emlékezzünk vissza, hogy újév napján az első négy film volt látható a ProSieben MAXX-en, méghozzá HD-minőségben! Azok szintén fantasztikus nézettséget értek el.
A filmet 22:20-tól a Code Geass 11. része, 22:55-től pedig a Bleach 11. része követte. Mindkettő 1,7%-ot produkált. 23:20-kor kezdődött a Seraph of the End, ami 2,0%-ra erősödött, míg 23:50-től az Attack on Titan 1. része 2,1%-ot hozott a konyhára. Éjfél után is folytatódott az animézés, hiszen a 00:20-kor kezdődött Death Note és a 00:50-től vetített Psycho-Pass egyaránt 2,6%-kal tette boldoggá a csatorna programigazgatóját. Talán nem meglepő, de ebből a felsorolásból is kiderül, hogy a kereskedelmi tévézésben nem is annyira a nézőszám a lényeges, hanem az, hogy az éppen abban az időpontban tévézők hány százaléka választja az adott csatorna műsorát. Ezt fejezik ki ezek a százalékok. Minél nagyobb, annál jobb, de alapszabályként a csatornaátlagot kell meghaladni ahhoz, hogy valami sikeresnek nevezhető legyen. Erre ezek az animék tegnap is képesek voltak. Tehát megint elmondható, hogy a tévében vetített, szinkronizált animékre 2018-ban is van igény.


A Conan, a detektív nemcsak a németeknél sikeres, hanem Japánban is. Ott 1996 óta vetítik és a mai napig is képernyőn van. Több mint 860 rész, számos film, OVA és bizony rengeteg főcím is vár a rajongókra. Pont ma vetítették Japánban először a 46. openinget. A címe Everything OK!!!, előadója a Cellchrome nevű zenekar. Ők most először működtek közre a Conan kapcsán, hiszen eddig a legtöbb openinget és endinget Mai Kuraki énekesnő énekelte el. Íme a végeredmény!


Forrás: DWDL.de, MAnime.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése