Oldalak

2018. január 28., vasárnap

40 európai tévécsatornára érkezhet az új Tsubasa kapitány

A VIZ Media nevű vállalat nemrég közölte, hogy az új Tsubasa kapitány című anime jogait egész Európának megszerezte. A sorozat 2018 áprilisában kezdődik Japánban. A licensz a tévében történő vetítésre, a VoD-formában történő streamelésre, a DVD- és Blu-ray-kiadásra, illetve a kereskedelmi forgalomba kerülő termékek megjelenésére vonatkozik (úgynevezett merchandising).


Idén rendezik meg Oroszországban a futball-világbajnokságot, ami miatt egyrészt újraélesztették a Tsubasa kapitányt, másrészt Európa országai és Oroszország számára megszerezték annak jogait. A hírek 40, egyelőre meg nem nevezett tévécsatornáról szólnak. Épp ezért most még azt sem tudni, hogy Magyarország valamelyik tévécsatornája köztük lesz-e. Az eddigi animepangás csak nagyon minimálisan enyhült az utóbbi időben (a legújabb hír a VIASAT6 és a Yu-Gi-Oh! 5D's esete), szóval inkább meglepő lenne, ha egy magyar csatorna is bemutatná, semmint természetes. Azért reménykedjünk! Amint több és konkrétabb információ lesz erről, beszámolok arról is.


Az új anime nem egy új történetet mesél el, hanem az eredeti manga történetét dolgozza fel újra. A sorozat a tervek szerint 52 részből áll majd.

Forrás: Anime2You, MAnime.de

1 megjegyzés:

  1. Tsubasa kapitány Európában a lőtéri kutyát nem érdekli. Ami Németországban és a franciáknál, olaszoknál kult focis animének számít, az egy másik, rövidebb, csak 26 részes sorozat, a Kickers (Ganbare Kikka-zu!).

    VálaszTörlés