Oldalak

2018. január 27., szombat

Még egy új mobiljáték készül a Yu Yu Hakushohoz

2017 szeptemberében számoltam be arról, hogy mobiljátékként tér vissza a Yu Yu Hakusho című anime. Ezt a KLab Games és az Axel Game Studio fejleszti iOS-re és Androidra, a neve pedig Yu Yu Hakusho 100% Maji Battle lesz. Ebben a játékban a sorozat eredeti japán szinkronhangjait is újra hallhatjuk, vagyis  Nozomu Sasaki lesz Yusuke, Shigeru Chiba lesz Kuwabara, Megumi Ogata lesz Kurama, Nobuyuki Hiyama lesz Hiei, Hisako Kyouda pedig Genkai hangját kölcsönzi majd. A játék idén jelenik meg. Most viszont bejelentették azt is, hogy készül egy másik mobiljáték is.


A Mobcast és az eitarosoft nevű cég közölte, hogy egy új játékot fejlesztenek, ami egyelőre Project U néven fut. Ez egy akcióval teli online RPG lesz, amiben a játékosok együttműködhetnek, megerősíthetik a karaktereiket és persze harcolhatnak is egymással.
Ne feledjük azt sem, hogy idén az animét újra kiadják Blu-rayen Japánban. Ez a kiadás tartalmazni fog egy új OVA-t is, ami október 26-án jelenik meg. Vagyis 2018 részben a Yu Yu Hakusho éve is lesz. Yoshihiro Togashi mangája és az abból készült anime az 1990-es évek egyik legnépszerűbb darabja volt. Viszonylag gyorsan meghódított más országokat is, hiszen pl. az Egyesült Államokban az Adult Swim és később a Toonami vetítette, Magyarországra pedig az RTL Klub vette meg, de az A+ és az Animax csatorna tette ismertté. A sorozat mellé készült két film és két OVA is, ezeket azonban sajnos nem szinkronizálták le magyarra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése