Oldalak

2018. augusztus 14., kedd

Szeptemberben és októberben az Inuyasha négy filmjét is levetítik a németeknél (FRISSÍTVE!)

2018 az Inuyasha éve, ahogy azt már elég sokszor leírtam. 2018. március 16. és augusztus 14. között ismét levetítette a német ProSieben MAXX csatorna az anime első 104 részét. Ez azt jelenti, hogy ma egyelőre véget ér, hiszen korábban csak eddig szinkronizálták le németre, viszont ahogy arról már szintén írtam, ebben az évben a németeknél megmenekül a sorozat. Augusztus 31-én jelenik meg DVD-n és Blu-rayen az Inuyasha 105-138. része, ma pedig bejelentette a ProSieben MAXX, hogy ősszel a filmeket is képernyőre tűzi.


A ProSieben MAXX korábban egy felmérés keretén belül megkérdezte a nézőket, hogy milyen animefilmeket vetítsen le. Az öt leggyakoribb kívánság egyike az volt, hogy az Inuyasha filmjeit mutassák be. A csatorna ezt a kívánságot nagy örömmel teljesíti is. 2018. szeptember 21-től kezdve minden pénteken 20:15-kor ad le egy-egy filmet országos tévépremierként. A szeptemberi és az októberi filmprogram így néz ki:

2018. szeptember 7.: Bleach 1. film - Elveszett emlékek
2018. szeptember 14.: Bleach 2. film - A gyémántpor lázadás
2018. szeptember 21.: Inuyasha 1. film - Az időt felülmúló szerelem
2018. szeptember 28.: Inuyasha 2. film - Kastély a tükör mögött
2018. október 5.: Inuyasha 3. film - A világhódítás kardjai
2018. október 12.: Inuyasha 4. film - A vörösen lángoló Haurai-sziget

Mind a négy film megjelent Magyarországon is DVD-n, bár a tévében nem vetítették le.


A ProSieben MAXX azt is közölte, hogy a sorozat további részeit is szeretné levetíteni, de egyelőre erről még nem tudni konkrétumot. Ahogy arról sem, hogy Magyarországra vajon visszatér-e és megmenekül-e valaha az Inuyasha. A VIASAT6-on méltó helye lenne.

Forrás: ProSieben MAXX, Anime2You

FRISSÍTÉS: a ProSieben MAXX változtatott a szeptemberi műsorán. A Persona 3 című anime négy filmjét (Spring of Birth, Midsummer Knight’s Dream, Falling Down, Winter of Rebirth) vetíti péntek esténként 20:15-től. Az InuYasha és a Bleach filmjei októbertől kerülnek képernyőre. Forrás: ProSieben MAXX

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése