Oldalak

2018. május 5., szombat

Bő 3 hónapot késik az Inuyasha-filmek kiadása a németeknél

Rossz hír érkezett az Inuyasha német rajongói számára: a KAZÉ Anime nevű kiadó honlapján ma közölték, hogy az eredetileg 2018. június 15-re tervezett Blu-ray-kiadás, mely az animéhez készült négy filmet tartalmazza, bő három hónappal később jelenik csak meg.


Az új dátum 2018. szeptember 28. lett. Az összkiadás a négy filmet tartalmazza, vagyis Az időt felülmúló szerelem, a Kastély a tükör mögött, A világhódítás kardjai és A vörösen lángoló Haurai sziget című művek lesznek elérhetőek benne német szinkronnal. Ami viszont ennél fontosabb, hogy az animesorozat hosszú éves várakozás után előreláthatólag 2018. július 27-től folytatódik, ráadásul tökéletes német szinkronnal. a 105-193. részek három kötetben jelennek meg. A második 2018 októberében, az utolsó pedig 2019 januárjában érkezik a jelenlegi tervek szerint.
Ha valaki esetleg szeretné megrendelni a filmek Blu-ray-kiadását, akkor az Amazon oldalára kattintva megteheti. Az ára mondjuk elég borsos, 55 euró, ami kb. 17 ezer forint. A borítója így néz ki:


Forrás: Anime2You

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése