Oldalak

2018. május 7., hétfő

Hamarosan megjelenik az Inuyasha mangája Mexikóban

Mit is írtam már párszor? Azt, hogy 2018 az Inuyasha éve! A német nyelvterületű országokban (Ausztria, Németország, Svájc) jelenleg is minden hétköznap délután vetíti a sorozatot a ProSieben MAXX csatorna, közel 13 éves várakozás után pedig idén leszinkronizálják az összes epizódot németre. Chilében az ETC nevű csatorna jelenleg is vetíti a sorozatot. Nálunk még mindig nagy az igény a megmentésére, nem lehet kiverni ezt a rajongók fejéből, bár egyelőre hivatalosan nem úgy tűnik, hogy bármelyik tévétársaság is megerőltetné magát érte (vagy csak jól titkolóznak). Most érkezett még egy hír, ami azt támasztja alá, hogy az Inuyasha 2018-ban sem a múlté, hanem a jelen része.


A mexikói Panini Manga nevű kiadó a Facebook-oldalán jelentette be, hogy júliusban elkezdik kiadni az Inuyasha mangáját, amihez ezt a borítóképet tervezték:


Persze nemcsak az Inuyasha lesz elérhető, hanem még tíz másik sorozat is, ahogy azt ez a kép bizonyítja, mely szintén a Facebook-oldalukon jelent meg május 5-én:


A kínálatban megtalálható a Dragon Ball Super, az Akame ga Kill!, az Inazuma Eleven, a Little Witch Academia és a Saint Seiya is, de kétségtelen, hogy a legfontosabb talán az Inuyasha, hiszen a bejegyzés forrásául szolgáló ANMTV nevű portál is azt említette meg a címben. Nyilván nem véletlenül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése