Oldalak

2018. május 1., kedd

A show megy tovább - jön az Amerikai fater új évada a Humor+-ra

Ha éppen nem animékről írok, akkor vagy élőszereplős sorozatokat, vagy amerikai animációs sorozatokat nézek. Az évek során elég sokat láttam az utóbbiak közül is, hiszen a Family Guy, a Furcsa amcsik, az Amerikai fater, a Futurama, a Texas királyai, a South Park, Az élet és Tim, a Happy Tree Friends, A kertvárosi gettó, A Cleveland Show, a Bob burgerfalodája, a Firka villa, az Archer, a Holdfényváros és a Brickleberry is terítékre került, de jó ideig követtem A Simpson családot is, sőt a Rick és Mortynak és az új Kacsameséknek is adtam esélyt. Nem vagyok mindegyikkel szinten, akad ezek között olyan, amivel óriási a lemaradásom, olyan is, amit már nem néznék újra, de olyan is, ami nem nagyon nyerte el a tetszésemet és csak pár résznyi lehetőséget kapott a bizonyításra. A felsoroltak közül az Amerikai fater folytatódik Magyarországon új részekkel, méghozzá a Humor+ nevű csatornán.


A Humor+ a TV2 Csoport csatornája, ami 2016 őszén indult. Az animációs felhozatala nem rossz, lényegében a Comedy Central vetélytársa ilyen szempontból. Annak kimondottan örülök, hogy a TV2 Csoport is felismerte a felnőtteknek szóló animációkban rejlő potenciált a kicsiknek szóló Kiwi TV mellett. Az már csak hab lenne a tortán, ha még jobban bővítenék ezt a kínálatot akár komolyabb animékkel, akár az amerikai Adult Swim csatorna hazánkban be nem mutatott animációival. Az Amerikai fater a Futurama mellett az a sorozat, amit megmentettek, hiszen a VIASAT6 csak az első 7 évadát adta le, a Humor+ viszont a nyolcadik évadtól folyamatosan hozza a vadonatúj évadokat. Így tesz idén májusban is, mivel péntek esténként premier részekkel folytatódik a Mick kell a gyereknek!, a Lazíts, Kevin! és az Amerikai fater. A csatorna ennek örömére készített egy ajánlót is, amit azóta szerettem volna közzétenni, hogy a TV2-n láttam. Pusztaszeri Kornél, vagyis Roger magyar hangja továbbra is egy zseni. Imádom őt, nála jobb választást elképzelni sem tudtam volna az űrlényhez. Sokan őt Pumukli szerepével azonosítják, de nálam már hosszú évek óta egyértelműen Roger. Szerencsére ebben az ajánlóban is hallani őt. A show megy tovább!

Ajánló:


Májusban egyébként a tervek szerint a SzinkronVideók nevű YouTube-csatornára további videók is felkerülnek, melyek még tavaly készültek a sorozat szinkronfelvételén. Addig is íme a már korábban közzétett felvételek:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése