Oldalak

2017. augusztus 5., szombat

Nézettség: az új One Piece részek a 4. héten is taroltak

2017. július 10. óta vetít a ProSieben MAXX csatorna országos tévépremier epizódokat a One Piece című animéből Németországban és Ausztriában. A negyedik hét is véget ért, így itt az idő megnézni, mi történt július 31. és augusztus 4. között!


Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is táblázatos formában közlöm az adatokat.


Ezen a héten az 533-537. részek kerültek adásba. A legnézettebb epizód a csütörtöki lett 240 ezer nézővel, kedd és szerda holtversenyben 220 ezer nézőt vonzott, hétfő és péntek pedig kissé gyengélkedett, de a 170 ezres nézettség így sem rossz. Ahogy az látható, a teljes nézettség nagy részét továbbra is minden esetben a fiatalok, a 14-49 év közötti nézők adták. Ez azért fontos, mert a fiatalokat még 2017-ben is le lehet ültetni a tévé elé, akár egy animével is. Grafikonon ábrázolva ezt látjuk:


Ami a közönségarányokat illeti, ott is a célközönség számai a mérvadóak. Csütörtökön sikerült meghaladni a 4%-ot, de minden egyes napon bőven 3% felett teljesített a One Piece. Ez azért fontos, mert ezzel messze felülmúlta a csatornaátlagot, vagyis nagyon sikeres volt ez a hét is.


Jövő héten folytatódik a vetítés a ProSieben MAXX csatornán a rajongók legnagyobb örömére. Közben Magyarországra még mindig nem jutott el ez a sorozat...


Adatok forrása: MAnime.de, Anime2You

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése