Oldalak

2018. június 25., hétfő

Kiderült, hogy néz ki a Yu Yu Hakusho Blu-ray kiadásának első kötete

A Magyarországon is jól ismert és kedvelt Yu Yu Hakusho című anime tavaly ünnepelte bemutatásának 25. évfordulóját, idén pedig kiadják az egész sorozatot Blu-rayen, ráadásul egy vadonatúj OVA is megjelenik mellé. Az OVA csak októberben jön, de az ünnepi Blu-ray kiadás első kötete hamarosan esedékes lesz.


Az OVA két történetet mesél el. Az egyik címe Two Shots, ami Kurama és Hiei első találkozásáról szól. A másik címe All or Nothing, ami Yoshihiro Togashi eredeti mangájának utolsó fejezetéig dolgozza fel az eseményeket. Ezt az eredeti animéhez hasonlóan a Pierrot stúdió készíti. A rendezője Noriyuki Abe lesz. A főbb szereplők listája pedig ugyancsak az eredeti lesz, vagyis Nozomu Sasaki mint Yusuke Urameshi, Shigeru Chiba mint Kazuma Kuwabara, Megumi Ogata mint Kurama és Nobuyuki Hiyama mint Hiei.
Az első kötet július 27-én érkezik. A sorozat első 26 epizódját + a két filmet tartalmazza. A folytatások augusztus 28-án és szeptember 26-án érkeznek Japánban. A képeken az első kötet borítója látható, bónuszként pedig egy illusztráció Mari Kitayama jóvoltából.





Forrás: Comic Book

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése