Oldalak

2018. június 22., péntek

Egy rakás új anime jön a ProSieben MAXX csatornára

De jó lenne, ha a ProSieben MAXX egy magyar tévécsatorna lenne! A tévében vetített, szinkronizált animékre 2018-ban is van igény. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Németországban, Ausztriában és Svájcban elérhető ProSieben MAXX június 21-én tett bejelentései. Idén számos új anime, illetve animerészek várják a rajongókat a csatornán.


Ősszel a Rosario + Vampire című ecchisorozat érkezik a csatornára. A 13 részes animét október 5-től, péntekenként 22:00-kor vetítik a felnőtteknek szánt animeblokkjukban. A sorozat június 29-től DVD-n és Blu-rayen is megjelenik a peppermint anime nevű kiadó jóvoltából, akik ezt a német klipet készítették hozzá:



Idén ősztől új részeket vetítenek a Naruto Shippudenből is. A pontos dátum és a leadandó részek számát egyelőre nem közölték. A ProSieben MAXX eddig a 423. epizódig vetítette le az animét.


A röplabda is képviselteti magát a tévében, hiszen érkezik a Haikyu!! című anime. Egyelőre annyit tudni, hogy késő ősszel délutánonként fogják vetíteni. A videóban az első része nézhető meg németül. A sorozat első évada a peppermint anime jóvoltából jelent meg DVD-n és Blu-rayen. A második évad június 29-től érhető el.



2018. szeptember 7. a K-Project rajongóinak lesz fontos nap, hiszen akkortól kezdve minden pénteken 22:00-kor lesz látható a sorozat a ProSieben MAXX csatornán. Az anime első évada már elérhető DVD-n és Blu-rayen a KSM Anime nevű kiadónak köszönhetően.



2018. augusztus 28-án mutatják be a Hunter x Hunter című animét, ami minden hétköznap 16:40-től lesz látható.




Arról már írtam, hogy 12 évnyi várakozás után idén végre új részeket láthatnak német szinkronnal a Conan, a detektív című animéből is. Erre 2018. október 22-től kerül sor. 102 új epizód vár a nézőkre minden hétköznap 18:25-től.
Nem rossz. A magyar csatornáknak és tévétársaságoknak lenne mit tanulniuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése