Oldalak

2018. november 22., csütörtök

November 26-tól újra megismétli a VIASAT6 a két animéjét

Rég írtam utoljára a VIASAT6-ról, de ez nem is túl meglepő, hiszen az elmúlt hetekben, hónapokban csak két animét vetített a csatorna: a Yu-Gi-Oh! Zexalt és a Dragon Ball Supert. Előbbiből csak 98 részt vettek meg és szinkronizáltattak le magyarra, pedig a sorozat összesen 146 részes, míg Gokuék története a 76. rész után kényszerpihenőre vonult, noha 131 részes az anime. Sajnos egyelőre nemhogy új Zexal- és Super-részek nem lesznek, de még az ismétlést is megismétlik.


A 2018-as év egész jól indult animés szempontból. A VIASAT6 feltámadt és újra nyitott egy kicsit az animék felé. Bemutatta a Yu-Gi-Oh! Az öt sárkány című animét, pontosabban szólva belecsapott a közepébe és 46 rész után félbe is hagyta, március 28-án elhozta nekünk a Dragon Ball Supert, április 2-től pedig megismerkedhettünk Yuma és Astral történetével is. Ez pontosan hárommal több anime, mint amennyit más csatornák évek óta kiizzadtak magukból, tehát azt is mondhatnánk, hogy előreléptünk a nullához képest. Igen ám, de ahogy teltek-múltak a hetek, a hónapok, azt láttuk, hogy újdonság nem jön, csak ismétlések. 2018. november 26-tól ugyanezt tapasztalhatják azok, akik a VIASAT6-ra kapcsolnak.

A VIASAT6 műsora 2018. november 26. és 30. között

A 15:00-s és a 15:30-as időpont továbbra is a párbajkártyázás rejtelmeibe viszi el a nézőket, hiszen a 98. rész után azonnal visszaugrik a csatorna az első részre. 16:00-tól és 16:30-tól Goku küzd meg hol a Pusztítás Istenével, hol Dermesztővel, hol a hatos univerzum harcosaival, hiszen itt is a legelső résztől kezdik újra a vetítést. Minden hétköznap két résszel azért lehet haladni, de így újabb hónapokat kell várnunk arra, hogy megtudjuk: lesz-e 2019-ben újdonság. Újdonság ugyanis ránk férne. Miközben egyre-másra jönnek hozzánk az új török sorozatok, belefulladunk az amerikai kínálatba, Közép- és Dél-Amerika telenovelláitól sincs menekvés, addig Japánt még mindig sikerül elkerülniük a magyar programigazgatóknak. Pedig nincs ez mindenhol így. Ha megnézzük kedvenc csatornám, a német-osztrák ProSieben MAXX november 26-án kezdődő heti kínálatát, akkor ezt látjuk:


A Dragon Ball Supert a németek is szeretik, de ezzel ki is fújt az egyezés. A sima Naruto jelenleg nem látható nálunk, holott annak idején sikeres volt, a Haikyuu, a Magi: The Kingdom of Magic, a Naruto Shippuden és a One Piece pedig el sem jutott Magyarországra. Ha ez nem lenne elég, decembertől a Fairy Tail is visszatér a ProSieben MAXX csatornára, ami ugyancsak nem jutott el hozzánk. Vagyis bőven tudna miből válogatni akár a VIASAT6, akár más csatorna, hiszen szerencsére a ValóVilágon, az X-Faktoron és a Sztárban sztáron kívül is van élet, még ha ezt mi nem is mindig tudjuk megtapasztalni. Arról nem is beszélve, hogy a nálunk félbehagyott animék (Inuyasha, Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Bleach, D.Gray-man stb.) helyzete továbbra is rendezetlen, így ezek megmentése és folytatása is alapvető fontosságú lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése