Oldalak

2018. július 6., péntek

Egy hónapot csúszik az Inuyasha új részeinek megjelenése a németeknél

2018 az Inuyasha éve, ahogy azt már párszor leírtam. Az év elején a KAZÉ nevű kiadó bejelentette, hogy bő 12, közel 13 év után idén vadonatúj németre szinkronizált epizódokat adnak ki az Inuyasha című animéből DVD-n és Blu-rayen, ezzel teljes egészében megmentve a sorozatot. A németek is úgy jártak, mint mi, csak náluk nem 113, hanem 104 rész után maradt félbe ez az anime. Épp ezért volt óriási jelentősége ennek a bejelentésnek. Eddig úgy volt, hogy a számukra vadonatúj részek július végén jelennek meg. Ma kiderült, hogy nem, mert egy hónapot még várniuk kell.


Az első új kötet a sorozat 105-138. részeit tartalmazza és jelen állás szerint augusztus 31-én jelenik meg. A DVD 59,95 euróba, a Blu-ray 69,95 euróba kerül. Előreláthatólag 2018 októberében és 2019 januárjában jönnek a további epizódok.

Az Amazonon lehet megrendelni:

Így néz ki a borítója:


A németeket tehát kissé szívatják, de azért már látszik a fény az alagút végén és tényleg meg fog történni a csoda. Ellenben nálunk továbbra sem tudni, hogy mikor és hol fog megmenekülni ez az anime, így csak a reménykedés marad, hogy valamelyik tévécsatorna (mondjuk a VIASAT6) lát benne a potenciált.

Forrás: Anime2You

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése