Oldalak

2018. július 11., szerda

Mától napi 3 résszel ismétli a VIASAT6 a Dragon Ball Supert

2018. július 10-én a 76. résszel (netes számozás szerint a 4. évad 30. részével) egyelőre véget ért a Dragon Ball Super premier részeinek vetítése a VIASAT6-on. Mától, július 11-től a csatorna elkezdi az elejétől megismételni.

Szennyai Diána rajza

A Dragon Ball Super 2018. március 28. óta látható Magyarországon, mindez nagy nézettségi sikerek mellett. Most a VIASAT6 kénytelen megismételni, hiszen egyelőre nem lehetett megvenni a folytatását, így egyelőre 55 részhez még nincs magyar szinkron. Hogy pontosan mikor folytatódik idehaza a sorozat új részekkel, egyelőre még nem tudni. Ha majd tudni lehet, akkor megírom.

A VIASAT6 műsora 2018. július 11-13. között

Ahogy az a képen is látható, mától napi három résszel ismétel a csatorna. 16:00, 16:30 és 17:00 körül érdemes velük tartani, 17:30 körül pedig A Simpson család 25. évada várja a nézőket.

A VIASAT6 műsora 2018. július 16-20. között

Jövő héten is hasonlóan gyors tempóban haladnak, így kedden a 14. résszel véget is ér az első évad, szerdán pedig kezdődik a második. Előtte 15:00 és 15:30 körül a Yu-Gi-Oh! Zexal vetítése folytatódik. A korábbi időpontban megismétlik az előző napi részt, majd fél négytől jön az országos tévépremier epizód. Ránézve a képre azért ez elég tisztességes animeblokk, még akkor is, ha csak két sorozatból áll. Vajon bővül a jövőben más animével? Majd kiderül. Ha összehasonlítjuk a német ProSieben MAXX csatorna jövő heti animeblokkjával, akkor láthatjuk, hogy bőven lenne hová fejlődnünk.

A német/osztrák ProSieben MAXX műsora 2018. július 16-18. között

A német tévécsatorna délutáni animeblokkja 15:45-től 19:20-ig tart. A Yu-Gi-Oh! 5D's-ből Az öt sárkány alcímmel a VIASAT6 is vetített nálunk 46 részt (más kérdés, hogy a 65. résszel kezdve és be sem fejezte). A Dragon Ball Z Kai nem jutott el Magyarországra, de a sima Z-t rengetegszer megismételte a VIASAT6. Az Inuyasha megmentése a legfőbb vágyam, nagyon időszerű lenne most már, hiszen a 193 részes animéből mindössze 113-at láthattunk magyar szinkronnal a sajnálatos okok miatt, vagyis 80 résznyi premier várna ránk. A Fairy Tail és a Naruto Shippuden szintén nem jutott el Magyarországra. Mindkettő világszerte népszerű, közönségkedvenc anime, valószínűleg jó vásárt csinálna vele bármelyik csatorna. Bár kérdés, hogy Előd Botond visszatérne-e Naruto szinkronhangjaként, ugyanis leköltözött a Balatonhoz és már teljesen mással foglalkozik a szinkronizálás helyett (erről a testvére, Előd Álmos beszélt az RTL Klub Reggeli című műsorában). A Super Kickers 2006 a 2002-es Tsubasa kapitány, amit nálunk az A+ csatorna vetített, így az nem számítana túl nagy dobásnak. A Conan, a detektív idehaza 52 rész után nézettségileg megbukott, de a japánoknál és a németeknél baromi népszerű. Talán kissé kockázatos lenne ezzel próbálkozni itthon. Ellenben a One Piece ugyancsak nem jutott el hozzánk, viszont hasonlóan alapnak és népszerűnek számít, mint a Fairy Tail és a Naruto Shippuden. Választék tehát bőven lenne, ha valamelyik csatorna animézni akarna. Na de vajon szándék is lesz hozzá? Ja, a Futurama és a Family Guy természetesen eljutott hozzánk, talán azért, mert azok amerikaiak, nem japánok. A japán alkotások itthon még mindig hátrányban vannak a média vezetőinek szemében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése